Matematik
Intergration
29. august 2006 af
civic18 (Slettet)
Heysan..
her er et par opg som jeg har lavet, men ved ikke om de er rigtig da vi lig er begyndte med det :S
S(det s tegen) x*sin(x^2+1)dx
Facit =1/2*cos(x^2+19)
S(det s tegen)(x+1)*4^x dx
Facit =4x/ln4 * x+1- S(det s tegen) 4x/ln4*1*dx
Nogen der kan sige mig om de er rigtig eller falsk..?
her er et par opg som jeg har lavet, men ved ikke om de er rigtig da vi lig er begyndte med det :S
S(det s tegen) x*sin(x^2+1)dx
Facit =1/2*cos(x^2+19)
S(det s tegen)(x+1)*4^x dx
Facit =4x/ln4 * x+1- S(det s tegen) 4x/ln4*1*dx
Nogen der kan sige mig om de er rigtig eller falsk..?
Svar #1
29. august 2006 af Mitton (Slettet)
1) Jeg går ud fra at 19 er en slåfejl og at der bare skulle stå 1. Ellers er det rigtig nok bortset fra at stamfunk. til sin er MINUS cos.
2) (4x/ln4)*(x+1)- S(4^x/ln4)dx er rigtig nok (Jeg går ud fra det er en slåfejl at du mangler at opløfte i x'te). Dog skal du lige regne det sidste integrale ud også (Hint: (4^x/ln4) = 4^x*(1/ln4) )
2) (4x/ln4)*(x+1)- S(4^x/ln4)dx er rigtig nok (Jeg går ud fra det er en slåfejl at du mangler at opløfte i x'te). Dog skal du lige regne det sidste integrale ud også (Hint: (4^x/ln4) = 4^x*(1/ln4) )
Skriv et svar til: Intergration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
