Matematik
Vektorregning
30. august 2006 af
eightx2 (Slettet)
Jeg kender |a|, |b| og a·b.
Jeg skal beregne |a+b|. Jeg gør følgende:
|a+b|² = (a+b)² = a²+b²+2a·b = |a|²+|b|²+2a·b , og her kan jeg så sætte tal ind. Kvadratroden tages af resultatet, og derved fås løsningen på |a+b|.
Er dette rigtigt?
Jeg skal beregne |a+b|. Jeg gør følgende:
|a+b|² = (a+b)² = a²+b²+2a·b = |a|²+|b|²+2a·b , og her kan jeg så sætte tal ind. Kvadratroden tages af resultatet, og derved fås løsningen på |a+b|.
Er dette rigtigt?
Skriv et svar til: Vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
