Matematik
Ubestemte integrale
03. september 2006 af
mobz (Slettet)
Bestem hver af følgende ubestemte integraler:
(integraletegn)(e^x)*cosx dx
Jeg får 2(integraletegn)(e^x)*cosx = 0
men forstår bare ikke helt, hvad jeg så skal gøre så...
(integraletegn)(e^x)*cosx dx
Jeg får 2(integraletegn)(e^x)*cosx = 0
men forstår bare ikke helt, hvad jeg så skal gøre så...
Svar #1
03. september 2006 af sigmund (Slettet)
Hvordan kommer du fra (integraletegn)(e^x)*cosx dx til 2(integraletegn)(e^x)*cosx = 0?
Skriv et svar til: Ubestemte integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
