Matematik
Intergrale
03. september 2006 af
oxidation (Slettet)
Funktionen F er stamfunktion til f.
Det oplyses at F(3)=4 og f(3)=-2
Bestem en ligning for den tangent til grafen for F hvis røringspunkt har førstekoordinat 3.
Hvordan kommer jeg i gang? :(
Det oplyses at F(3)=4 og f(3)=-2
Bestem en ligning for den tangent til grafen for F hvis røringspunkt har førstekoordinat 3.
Hvordan kommer jeg i gang? :(
Svar #1
03. september 2006 af Sasha2 (Slettet)
Hvis F er stamfunktion til f så er F' = f og så ved du at hældningen i 3 er -2.
Svar #2
03. september 2006 af Benjamin. (Slettet)
F´(3) = f(3) = -2
Dvs. at tangentens hældning er -2. Desuden ved du at:
F(3) = 4
Dvs. at tangenten går gennem punktet (3,4)
Dvs. at tangentens hældning er -2. Desuden ved du at:
F(3) = 4
Dvs. at tangenten går gennem punktet (3,4)
Skriv et svar til: Intergrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
