Matematik
stamfunktion
06. september 2006 af
mariaklara (Slettet)
hej kan jeg få hjælp til disse opgaver:
1)angiv stamfunktion
f(x)= pi
2)vha integrationsprøven undersøges om det udsagn er rigtigt eller falsk
e^2x dx=2e^2x +9
1)angiv stamfunktion
f(x)= pi
2)vha integrationsprøven undersøges om det udsagn er rigtigt eller falsk
e^2x dx=2e^2x +9
Svar #2
06. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Ja, det kan du godt. Men kom med dine egne bud først.
Med hensyn til del 2, mener du så
S[e^(2x)]dx = 2*e^(2x) + 9
eller hvordan skal det forstås?
Ja, det kan du godt. Men kom med dine egne bud først.
Med hensyn til del 2, mener du så
S[e^(2x)]dx = 2*e^(2x) + 9
eller hvordan skal det forstås?
Svar #3
06. september 2006 af HorseRider (Slettet)
I øvrigt er det ikke korrekt kun at angive F(x) = pi*x, da man ikke har taget højde for alle stamfunktionerne til f(x).
F(x) = pi*x + k
k, angiver en konstant.
F(x) = pi*x + k
k, angiver en konstant.
Skriv et svar til: stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
