Matematik

hjælp

06. september 2006 af tttaa (Slettet)
http://peecee.dk/?id=2157

Svar #1
06. september 2006 af tttaa (Slettet)

opgave a
a og b= 20.000
a og c = 20.000
B og C = 25.000
opgave b
40.000 B
opgave c

55.000

opgave d

50.000

er mine bud

Svar #2
06. september 2006 af tttaa (Slettet)

nole der kan hjælpe det skal gå lidt hurtigt hvis det er ok

Svar #3
06. september 2006 af tttaa (Slettet)

??

Svar #4
06. september 2006 af tttaa (Slettet)

en der vil hjælpe

Svar #5
06. september 2006 af tttaa (Slettet)

nødvendigt at en hjælper mig

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2006 af ma_thilde (Slettet)

Kan du ikke lige slappe af? Der er også andre der skal have hjælp, og hvis du bliver ved med at skrive indlæg, tror man vel bare at du allerede har fået hjælp???

Svar #7
06. september 2006 af tttaa (Slettet)

jo det kan jeg undskyld

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. september 2006 af a-hvide (Slettet)

D= der hvor ordning b er bedre end a er hvor B-stregen er højere oppe end A-stregen og jeg læser som om at det er mellem 0 til 20000 km...

Svar #9
06. september 2006 af tttaa (Slettet)

ok hvad med de andre opgaver rigtige??

Svar #10
06. september 2006 af tttaa (Slettet)

så var der også lige den her

http://peecee.dk/?id=2174

Svar #11
06. september 2006 af tttaa (Slettet)

?

Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.