Matematik
Målestok/areal, plz.. hjæælp ;)
07. september 2006 af
Mahinth (Slettet)
hej, er der nogle der lii kan fortælle mig hvilken formel man bruger til denne opgave...
vi har en trekant på 3 cm^2
og en på 6cm^2
arealforholdet er derfor 1/2
men er der en formel man kan bruge hvis man finde arealet,
hvis man får opgaven
at der er en trekant på 3 cm^2
find arealet af en anden trekant hvis arealforholdet, er 1/10
håber i kan hjælpe ;)
vi har en trekant på 3 cm^2
og en på 6cm^2
arealforholdet er derfor 1/2
men er der en formel man kan bruge hvis man finde arealet,
hvis man får opgaven
at der er en trekant på 3 cm^2
find arealet af en anden trekant hvis arealforholdet, er 1/10
håber i kan hjælpe ;)
Svar #1
08. september 2006 af Kurro (Slettet)
arealet af en trekant er
1) T=(1/2)h*g
hvor h er højden og g grundlinjen
2)
hvis arealforholdet er (1/10) må følgende gælde
A er arealet af trekanten med arealet på 3 cm^2 B er arealet på den vi ønsker at finde
(1/10)A=B så B =(3/10)cm^2
1) T=(1/2)h*g
hvor h er højden og g grundlinjen
2)
hvis arealforholdet er (1/10) må følgende gælde
A er arealet af trekanten med arealet på 3 cm^2 B er arealet på den vi ønsker at finde
(1/10)A=B så B =(3/10)cm^2
Skriv et svar til: Målestok/areal, plz.. hjæælp ;)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
