Matematik
nulreglen
08. september 2006 af
dea_ferizaj (Slettet)
a)x^2=5x b)6x^2=3x
jeg håber at der nogen der vil hjælpe mig for jeg ved ikke hvordan jeg skal løse dem .
a)x^2=5x b)6x^2=3x
jeg håber at der nogen der vil hjælpe mig for jeg ved ikke hvordan jeg skal løse dem .
Svar #1
08. september 2006 af iB (Slettet)
a)
x^2=5x
<=>
x^2-5x=0
<=>
x(x-5)=0
Kan du selv klare det herfra?
x^2=5x
<=>
x^2-5x=0
<=>
x(x-5)=0
Kan du selv klare det herfra?
Skriv et svar til: nulreglen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
