Matematik
Implicit differention
08. september 2006 af
the87boy (Slettet)
Hvordan differentierer man denne implicit (gerne med udregninger):
3*(x^2)+(y^2)=28
3*(x^2)+(y^2)=28
Svar #1
08. september 2006 af mathon
3*(x^2)+(y^2)=28 der differentieres med hensyn til x (du skal huske, at y er en funktion af x.
3*2*x + 2*y*dy/dx=28
eller divideret igennem med 2
3x + y*dy/dx=14
y*dy/dx = 14-3x..........
3*2*x + 2*y*dy/dx=28
eller divideret igennem med 2
3x + y*dy/dx=14
y*dy/dx = 14-3x..........
Svar #4
08. september 2006 af the87boy (Slettet)
Godt, undrede mig også lige
Hvad kan udtrykket (implicit differentieret) så give:
x*(y^2)=4
Hvad kan udtrykket (implicit differentieret) så give:
x*(y^2)=4
Skriv et svar til: Implicit differention
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
