Matematik

isoler r2

09. september 2006 af dea_ferizaj (Slettet)
isoler r2 af ligningen :

1/f = (n-1)*(1/r1+1/r2)

hvordan kan jeg løse den hjælp!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2006 af ibibib (Slettet)

Start med at dividere med n-1.
Derefter skal du trække 1/r1 fra.

Svar #2
09. september 2006 af dea_ferizaj (Slettet)

jeg har prøvet det men jeg kan ikke gå videre, vil du ikke hjælpe mig??

Svar #3
09. september 2006 af dea_ferizaj (Slettet)

ingen der vil hjælpe mig ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2006 af eightx2 (Slettet)

(1/f)/(n-1)=1/r1+1/r2 <=>
(1/f)/(n-1)-1/r1=1/r2

Prøv selv at lave resten.

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. september 2006 af Duffy

Dea !!

overvej hvor meget du læerer ved at lad andre lave ALLE dine hjemmeopgaver.
Der kommer også en eksamen en dag og dér sidder du alene og ingen kan hjælpe dig. Du skal SELV opbygge din EGEN kunnen.

PRØV NU SELV - ellers lærer du ikke noget.

Skriv et svar til: isoler r2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.