Matematik
Faktorisering
10. september 2006 af
Ina_88 (Slettet)
Har lige en opgaver jeg ikke kan komme videre med, har virkelig brug for hjælp
Jeg skal faktorisere hvert af polynomierne:
f(x)= 4x^4-4x^3-49x^2+25x+150
Hvad gør jeeg?
Jeg skal faktorisere hvert af polynomierne:
f(x)= 4x^4-4x^3-49x^2+25x+150
Hvad gør jeeg?
Svar #1
10. september 2006 af Sansnom (Slettet)
Find en rod i polynomium (gæt eller brug grafregner)
Lav polynomiers division.
Lav polynomiers division.
Svar #2
10. september 2006 af Ina_88 (Slettet)
Jeg skal bestemme graden af hvert polynomium..
f(x)=(x^2+5)^2(x-2)
Har den ikke en grad på 4?
f(x)=(x^2+5)^2(x-2)
Har den ikke en grad på 4?
Skriv et svar til: Faktorisering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
