Matematik
trigonomitri
10. september 2006 af
MeWannaGoBoom (Slettet)
Jeg er desværre gået helt død i to blæk opgaver:
I et koordinatsystem er to linjer l og m givet ved ligningerne
l: y = 1/2x + 4
&
m: y = 1/3x +2
Bestem gradtallet (2 dec.) for den spidse vinkel mellem l og m.
Sætter ligningerne lig med hinanden og finder Y.. Men så er jeg lidt gået i stå der?
I et koordinatsystem er to linjer l og m givet ved ligningerne
l: y = 1/2x + 4
&
m: y = 1/3x +2
Bestem gradtallet (2 dec.) for den spidse vinkel mellem l og m.
Sætter ligningerne lig med hinanden og finder Y.. Men så er jeg lidt gået i stå der?
Svar #1
10. september 2006 af ibibib (Slettet)
Skæringspunktet er ikke relevant.
Benyt formlen tan(v) = a, hvor a er linjens hældning og v er linjens vinkel med vandret.
Benyt formlen tan(v) = a, hvor a er linjens hældning og v er linjens vinkel med vandret.
Skriv et svar til: trigonomitri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
