Matematik
M4tem4tik
11. september 2006 af
AuinK (Slettet)
Hey alle studier.
Kan I hjælpe mig med nogle opgaver, som jeg har lavet. På forhånd mange tak
Kan I hjælpe mig med nogle opgaver, som jeg har lavet. På forhånd mange tak
Svar #4
11. september 2006 af Sansnom (Slettet)
Ikke med mindre du rent faktisk skriver din opgave her. Det er svært at hjælpe, når man ikke kan se, hvad du har lavet.
Svar #6
11. september 2006 af AuinK (Slettet)
9. kan jeg ikke finde ud af
10.
a 56000x+1000000
b.56000 * 45 = 2520000
11.
a. 1x+82,35
b. 82,35 * 150 = 13252,5
12.
12.000x + 4800000
rigtigt??
10.
a 56000x+1000000
b.56000 * 45 = 2520000
11.
a. 1x+82,35
b. 82,35 * 150 = 13252,5
12.
12.000x + 4800000
rigtigt??
Skriv et svar til: M4tem4tik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
