Matematik
Intergrale
12. september 2006 af
oxidation (Slettet)
Hej.
a) intergralet((4x-6)/(x^2-3x+7))dx
b)intergralet(((ln(x))^2))/((X))DX
Hvordan starter jeg?
a) intergralet((4x-6)/(x^2-3x+7))dx
b)intergralet(((ln(x))^2))/((X))DX
Hvordan starter jeg?
Svar #1
12. september 2006 af dnadan (Slettet)
benyt integration ved substition
a) t=x^2-3x+7
b) t=ln(x)
a) t=x^2-3x+7
b) t=ln(x)
Svar #2
12. september 2006 af oxidation (Slettet)
Tak for hjælpen. Havde jeg også overvejet, men var ik sikker. men endnu engang tak :)
Skriv et svar til: Intergrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
