Matematik
Den driller...reducer
14. september 2006 af
cob (Slettet)
Hmm....
Er lidt ny i denne type matematik.
En lille reducerings opgave:
3((4a + b)^2 - (4a - b)^2) - 48ab
Er der nogle der kan hjælpe...er lidt i tvivl om fremgangsmåden.
mvh.
Er lidt ny i denne type matematik.
En lille reducerings opgave:
3((4a + b)^2 - (4a - b)^2) - 48ab
Er der nogle der kan hjælpe...er lidt i tvivl om fremgangsmåden.
mvh.
Svar #1
14. september 2006 af sigmund (Slettet)
Du regner først de to inderste paranteser ud. Dernæst ganger du 3 ind i parantesen. Til sidst trækker du led sammen.
Svar #4
14. september 2006 af cob (Slettet)
Tak...har fundet fejlen...
Tusind tak for hjælpen
Med venlig hilsen
cob
Tusind tak for hjælpen
Med venlig hilsen
cob
Svar #5
14. september 2006 af peachbed625 (Slettet)
3((4a+b)²-(4a-b)²)-48ab=
3(16a²+b²+8ab-16a²-b²+8ab)-48ab=
48ab-48ab=0
hilsen
3(16a²+b²+8ab-16a²-b²+8ab)-48ab=
48ab-48ab=0
hilsen
Skriv et svar til: Den driller...reducer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
