Matematik
differenciering
17. september 2006 af
hoppus (Slettet)
g(x)skal diffrencieres så den bliver som f(x):
g(x)= (1/2)ln(e^(2x)-1)-x, x>0
f(x)= 1/(e^(2x)-1), x>0
er der nogen der kan hjælpe mig med dette?
g(x)= (1/2)ln(e^(2x)-1)-x, x>0
f(x)= 1/(e^(2x)-1), x>0
er der nogen der kan hjælpe mig med dette?
Svar #1
17. september 2006 af sigmund (Slettet)
Well g'(x) er ikke lig f(x). G(x) differentieres, og vi får
g'(x) = e^(2x)/(e^(2x)-1)-1.
Dette er ikke lig f(x).
Hvad går opgaven iøvrigt ud på?
g'(x) = e^(2x)/(e^(2x)-1)-1.
Dette er ikke lig f(x).
Hvad går opgaven iøvrigt ud på?
Svar #2
17. september 2006 af ibibib (Slettet)
Jo da. Hvis man sætter g'(x) på en brøkstreg giver det f(x).
Svar #4
19. september 2006 af hoppus (Slettet)
jeg kan ikke helt se det.....kan i ikke lige forklare?
Skriv et svar til: differenciering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
