Matematik
Reduction
17. september 2006 af
hmmad (Slettet)
Hejsa derude.. mangler noget hjaelp til en af mine svagheded nemlig reduction.
Opgave:
(x+1)^2+x(7-x)^2
mit spoergsmaal er saa hvordan ophaever i ^2 paranteserne ?
Opgave:
(x+1)^2+x(7-x)^2
mit spoergsmaal er saa hvordan ophaever i ^2 paranteserne ?
Svar #1
17. september 2006 af ibibib (Slettet)
Vha. kvadratsætningerne
(a+b)²=a²+b²+2ab
og
(a-b)²=a²+b²-2ab
(a+b)²=a²+b²+2ab
og
(a-b)²=a²+b²-2ab
Skriv et svar til: Reduction
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
