Engelsk
HELP WANTED :b !
17. september 2006 af
Sannaen (Slettet)
Hejsa, jeg sidder her med nok.. 8 opgaver om engelsk grammatik. Og ja, jeg har aldrig haft det her før gym., så derfor beder jeg, om nogle venlige sjæle kunne hjælpe mig lidt på vej, for jeg kan simplethen intet..
1) Jeg skal lave en "morphological analysis", hvor jeg skal bruge følgende former: nown (navneord), verb (udsangsord), adj, adv, con (bindeord?), prep, pron & article.
Jeg kunne tre af disse i forvejen, men de andre hvad er det ?
2) Hvad betyder: "Which word classes does one usually find in the various phrases in a syntactic analysis"?
3) Hvad betyder dette: "Make nouns (N) that equate in meaning to the following verbs (V)"?
4) Hvad er forskellen på regular og irregular verbs? Er det dem som bøjes normalt og dem som ikke gør?
På forhånd tusind tak. Jeg håber virkelig at komme noget bedre efter mine store mangler indenfor forståelsen af engelsk grammatik.
1) Jeg skal lave en "morphological analysis", hvor jeg skal bruge følgende former: nown (navneord), verb (udsangsord), adj, adv, con (bindeord?), prep, pron & article.
Jeg kunne tre af disse i forvejen, men de andre hvad er det ?
2) Hvad betyder: "Which word classes does one usually find in the various phrases in a syntactic analysis"?
3) Hvad betyder dette: "Make nouns (N) that equate in meaning to the following verbs (V)"?
4) Hvad er forskellen på regular og irregular verbs? Er det dem som bøjes normalt og dem som ikke gør?
På forhånd tusind tak. Jeg håber virkelig at komme noget bedre efter mine store mangler indenfor forståelsen af engelsk grammatik.
Svar #1
17. september 2006 af CHristina Jensen (Slettet)
1) adj = adjektiver = tillægsord
adv = adverbium = biord
pron = pronomen = stedord
article = artikel = kendeord
prep = præposition = forholdsord
2) Hvilke ordklasser finder man normalt i de forskellige vendinger i en syntaktisk analyse?
3) Lav navneord som har samme betydning som følgende udsagnsord.
4) Regular = regelmæssig
Irregular = uregelmæssig
Regelmæssige udsagnsord bøjes som normal, uregelmæssige har deres egen bøjning i hvert tilfælde.
adv = adverbium = biord
pron = pronomen = stedord
article = artikel = kendeord
prep = præposition = forholdsord
2) Hvilke ordklasser finder man normalt i de forskellige vendinger i en syntaktisk analyse?
3) Lav navneord som har samme betydning som følgende udsagnsord.
4) Regular = regelmæssig
Irregular = uregelmæssig
Regelmæssige udsagnsord bøjes som normal, uregelmæssige har deres egen bøjning i hvert tilfælde.
Svar #2
18. september 2006 af Sannaen (Slettet)
Sejt (: ! Tusind tak.
Men hvad er biord, kende ord og forholdsord?
Hvad er en syntaktisk analyse?
Men hvad er biord, kende ord og forholdsord?
Hvad er en syntaktisk analyse?
Svar #3
19. september 2006 af Sannaen (Slettet)
Egenavne er betegnelsen for Navne og Byer ikke? Hvad er den ebgelske forkortelse for egenavne ?
Skriv et svar til: HELP WANTED :b !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
