Matematik
4 ligninger.
18. september 2006 af
maaz89 (Slettet)
4x+8 = -5x+35
-----------------------
-7(x-6)+3(2x+4) = 10x+6
-----------------------
-8x/x-3 = 16
-----------------------
4/x+1 = 20/3x+11
-----------------------
Hvordan regnes disse ligninger? :)
-----------------------
-7(x-6)+3(2x+4) = 10x+6
-----------------------
-8x/x-3 = 16
-----------------------
4/x+1 = 20/3x+11
-----------------------
Hvordan regnes disse ligninger? :)
Svar #2
18. september 2006 af HILFEBEREIT (Slettet)
den første skal gerne give
x=3, hvis du får noget andet, har du desværre lavet en fejl et sted... god fornøjelse med resten!
x=3, hvis du får noget andet, har du desværre lavet en fejl et sted... god fornøjelse med resten!
Skriv et svar til: 4 ligninger.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
