Matematik

tværsnit

23. september 2006 af saida-2500 (Slettet)
hej
min opgave lyder sådan:


Beregn tværsnittets bredde, når

W=100.000mm^3 og h=100m

Formel for beregning af tværsnittes modstandsmoment
W = 1/6 * h^2

Svar #1
23. september 2006 af saida-2500 (Slettet)

please hjæælp er helt forvirret og ved ikke hvad der skal laves i sådan en opgave :S

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2006 af mathon

der må mangle en størrelse mere i formlen!

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2012 af Punneh (Slettet)

den hedder:

W = 1/6 * b * h^2

eller

100.000mm3 = 1/6 * b * 100mm^2


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2012 af mathon

 

                       W = (1/6) · b · h2

                       b = 6·W / h2

                       b = 6·(105 mm3) / (102 mm2) = 6·103 mm = 6·(103 mm) = 6 m

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. september 2012 af Punneh (Slettet)

Er du sikker på den der? Facit siger nemlig 60 mm - Men er du sikker på resten af formlen? eller er det bare en slåfejl der til sidst? :)

 


Skriv et svar til: tværsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.