Matematik
Grænseværdien
24. september 2006 af
ma_thilde (Slettet)
Hej,
Nogle der gider, at forklare:
1) Hvad jeg skal gøre når jeg skal aflæse grænseværdien fra venstre i punktet x = 3
2) Hvad vil det sige at anigive en funktionsværdi i punktet x = 3... Hvordan ved jeg, at de findes?
Jeg håber der er nogle der kan komme med en fed forklaring, så det er inde på lystavlen med det samme...
Mathilde
Nogle der gider, at forklare:
1) Hvad jeg skal gøre når jeg skal aflæse grænseværdien fra venstre i punktet x = 3
2) Hvad vil det sige at anigive en funktionsværdi i punktet x = 3... Hvordan ved jeg, at de findes?
Jeg håber der er nogle der kan komme med en fed forklaring, så det er inde på lystavlen med det samme...
Mathilde
Skriv et svar til: Grænseværdien
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
