Matematik
Stamfunktion
24. september 2006 af
Mr.Deeds (Slettet)
Hvordan finder man stamfunktionen til en numerisk værdi?
fx funktionen f(x)=|cos(x)|
eller f(x)=|2x+1|
fx funktionen f(x)=|cos(x)|
eller f(x)=|2x+1|
Svar #1
24. september 2006 af peachbed625 (Slettet)
jeg tror, at det ikke gør forskel??? men det er bare et tip
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
