Tysk
Tysk-Eksperterne! Herovre!
25. september 2006 af
p-forever (Slettet)
Hej med jer alle der er VILDT gode til tysk. Jeg har oversat følgende tekst.
Og jeg vil ikke have, at der er fejl i den.
Kan I se den igennem?
Wolfgang Becker, som har instrueret >Good bye, Lenin<, blev født i 1954 i Hemer/Westfalen. Efter studentereksamen studerede han ved det Frie Universitet i Berlin. Dernæst studerede han ved Det Tyske Film- og Fjernsynsakademi. Hans afgangsfilm, som hed Sommerfugle (1987), vakte en vis opmærksomhed og vandt flere priser. I 1992 indspillede Becker en episode af den tyske kriminalserie >Gerningsstedet<. Hans næste produktion >Børnelege< fra 1992 blev vist både i fjernsynet og i biografen. >Livet er en byggeplads< (1997) er titlen på Wolfgang Beckers første egentlige biograffilm. >Good bye, Lenin!
Wolfgang Becker, der “Good Bye Lenin” inszeniert hat, wurde 1954 in Hemer/Westfalen geboren. Nach dem Abitur studierte er an der Freien Universität in Berlin. Danach studierte er an der Deutschen Film– und Fernsehakademie. Sein Abschlussfilm, der „Schmetterlinge“ hieß, erregte eine gewisse Aufmerksamkeit und trug mehrere Preise davon. In 1992 drehte Becker eine Episode von der deutschen Kriminalserie „Der Tatort“. Seine nächste Produktion: „Kinderspiele“ von 1992 wurde sowohl im Fernsehen als auch im Kino gebracht. „Das Leben Ist Eine Baustelle“ (1997) ist der Titel des ersten eigentlichen Kinofilms Beckers.
„Good Bye Lenin“ von 2002 ist der größte deutsche Filmerfolg in neuerer Zeit. Er ist vorläufig von fast 6 Millionen Deutschen gesehen worden.
- På forhånd tak ;)
Og jeg vil ikke have, at der er fejl i den.
Kan I se den igennem?
Wolfgang Becker, som har instrueret >Good bye, Lenin<, blev født i 1954 i Hemer/Westfalen. Efter studentereksamen studerede han ved det Frie Universitet i Berlin. Dernæst studerede han ved Det Tyske Film- og Fjernsynsakademi. Hans afgangsfilm, som hed Sommerfugle (1987), vakte en vis opmærksomhed og vandt flere priser. I 1992 indspillede Becker en episode af den tyske kriminalserie >Gerningsstedet<. Hans næste produktion >Børnelege< fra 1992 blev vist både i fjernsynet og i biografen. >Livet er en byggeplads< (1997) er titlen på Wolfgang Beckers første egentlige biograffilm. >Good bye, Lenin!
Wolfgang Becker, der “Good Bye Lenin” inszeniert hat, wurde 1954 in Hemer/Westfalen geboren. Nach dem Abitur studierte er an der Freien Universität in Berlin. Danach studierte er an der Deutschen Film– und Fernsehakademie. Sein Abschlussfilm, der „Schmetterlinge“ hieß, erregte eine gewisse Aufmerksamkeit und trug mehrere Preise davon. In 1992 drehte Becker eine Episode von der deutschen Kriminalserie „Der Tatort“. Seine nächste Produktion: „Kinderspiele“ von 1992 wurde sowohl im Fernsehen als auch im Kino gebracht. „Das Leben Ist Eine Baustelle“ (1997) ist der Titel des ersten eigentlichen Kinofilms Beckers.
„Good Bye Lenin“ von 2002 ist der größte deutsche Filmerfolg in neuerer Zeit. Er ist vorläufig von fast 6 Millionen Deutschen gesehen worden.
- På forhånd tak ;)
Svar #2
26. september 2006 af Fingersen (Slettet)
Wolfgang Becker, der “Good Bye Lenin” inszeniert hat, wurde 1954 in Hemer/Westfalen geboren.
Nach dem Abitur studierte er an der Freien Universität in Berlin.
Danach studierte er an der Deutschen Film– und Fernsehakademie.
Sein Abschlussfilm, der „Schmetterlinge“ hieß, erregte eine gewisse Aufmerksamkeit und trug mehrere Preise davon.
/In/ 1992 drehte Becker eine Episode von der deutschen Kriminalserie „Der Tatort“.
Seine nächste Produktion/:/ „Kinderspiele“ von 1992 wurde sowohl im Fernsehen als auch im Kino gebracht.
„Das Leben /I/(i)st /E/(e)ine Baustelle“ (1997) ist der Titel des ersten eigentlichen Kinofilms (von) Becker/s/.
„Good Bye Lenin“ von 2002 ist der größte deutsche Filmerfolg in neuerer Zeit.
Er ist vorläufig von fast 6 Millionen Deutschen gesehen worden.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Nach dem Abitur studierte er an der Freien Universität in Berlin.
Danach studierte er an der Deutschen Film– und Fernsehakademie.
Sein Abschlussfilm, der „Schmetterlinge“ hieß, erregte eine gewisse Aufmerksamkeit und trug mehrere Preise davon.
/In/ 1992 drehte Becker eine Episode von der deutschen Kriminalserie „Der Tatort“.
Seine nächste Produktion/:/ „Kinderspiele“ von 1992 wurde sowohl im Fernsehen als auch im Kino gebracht.
„Das Leben /I/(i)st /E/(e)ine Baustelle“ (1997) ist der Titel des ersten eigentlichen Kinofilms (von) Becker/s/.
„Good Bye Lenin“ von 2002 ist der größte deutsche Filmerfolg in neuerer Zeit.
Er ist vorläufig von fast 6 Millionen Deutschen gesehen worden.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Svar #4
26. september 2006 af p-forever (Slettet)
#2:
Tak for det. :)
- I kan ikke finde andre fejl i min oversættelse?
Tak for det. :)
- I kan ikke finde andre fejl i min oversættelse?
Skriv et svar til: Tysk-Eksperterne! Herovre!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
