Matematik
Isolering
27. september 2006 af
pox (Slettet)
Lige en hurtig isoleringsopgave, som jeg skal være sikker på er rigtigt. :)
y = 100 * a^x
x skal isoleres.
Og jeg kan ikke helt huske hvordan jeg isolere x..
Håber i kan hjælpe :)
y = 100 * a^x
x skal isoleres.
Og jeg kan ikke helt huske hvordan jeg isolere x..
Håber i kan hjælpe :)
Svar #1
27. september 2006 af vag (Slettet)
Husk at logaritme-reglerne ikke blev opfundet for ingenting :o)
Svar #6
27. september 2006 af ChristofferWeltz (Slettet)
x = (y/100)/log(a)) - Du manglede en parantes, ellers ser det fint ud i mine øjne. :-)
Skriv et svar til: Isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
