LaTeX

Fortegnsminus?

30. september 2006 af Eva D. (Slettet)
Hvordan laver jeg et fortegnsminus, som eksempelvis her:
\\frac{-5}{\\sqrt{6}}

Jeg synes, minusset bliver for langt og med for stor spacing. Ideer?

Brugbart svar (2)

Svar #1
30. september 2006 af Peden (Slettet)

Standardtricket når \\frac driller har for mig været at bruge \\text{} inden i, prøv at lave \\text{-} og se hvad der sker.

Svar #2
30. september 2006 af Eva D. (Slettet)

Tak, det virker, men er det ikke en lappeløsning?

Andet spørgsmål:
Hvis jeg gerne vil centrere min tabel/billede, og jeg helst vil undgå at bruge float, hvad skal jeg så gøre?

Brugbart svar (2)

Svar #3
30. september 2006 af Peden (Slettet)

#2:
Ingen anelse, jeg bruger altid float. Hvad er det ved float du ikke kan lide?
Der findes adskillige tricks således at floats kan "opføre sig ordentligt", det simple er at lave en tom linie før og efter floatet, i koden, det plejer at afværge det værste rod.

Svar #4
30. september 2006 af Eva D. (Slettet)

Når jeg laver en aflevering på en side, så placerer den floaten øverst eller nederst, selvom det er muligt at placere den der, hvor jeg vil have den (og sat den til i option).
Det hjælper med den tomme linje, så tak for det!

Brugbart svar (2)

Svar #5
30. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Fortegnsminus bliver da lavet pænt ;-)
Hvis du er utilfreds med det, kan du enten gøre som foreslået i #1 eller du kan bruge \\mkern.

Skriv et svar til: Fortegnsminus?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.