Matematik
2005-8-5 6.b
05. oktober 2006 af
ScorpioZ (Slettet)
Hej
sidder med og har lidt problemer med at læse det færste integrale, nemlig
integralet af x*sin(x^2+pi) i punktmængden [0,kvrod(pi)]
har for søt med med at sætte t=x^2+pi og brugt substitution ved substitution, men synes ikke det gør det mere overskueligt
Hvis der er nogen der kan hjælpe så skriv endelig
sidder med og har lidt problemer med at læse det færste integrale, nemlig
integralet af x*sin(x^2+pi) i punktmængden [0,kvrod(pi)]
har for søt med med at sætte t=x^2+pi og brugt substitution ved substitution, men synes ikke det gør det mere overskueligt
Hvis der er nogen der kan hjælpe så skriv endelig
Svar #1
05. oktober 2006 af Waterhouse (Slettet)
S(x*sin(x^2+pi))dx =
½*S(2x*sin(x^2+pi))dx
Hvis du nu sætter t=x^2+pi får du dt=2x dx, så burde dne være til at ordne.
½*S(2x*sin(x^2+pi))dx
Hvis du nu sætter t=x^2+pi får du dt=2x dx, så burde dne være til at ordne.
Skriv et svar til: 2005-8-5 6.b
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
