Dansk
aida-modellen
12. oktober 2006 af
hopz (Slettet)
nogen der har en aidamodel liggende på sin computer? :)
Svar #1
12. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)
Aida bruges til udfærdigelse af tilbud til forbrugerne ved fastlæggelse af mål for kommunikationen og derefter måling af effekten.
Fire trin:
1. "Attention" = (Opmærksomhed)
2. "Interest" = (Interesse)
3. "Desire" = (Lyst)
4. "Action" = (Aktion / handling)
Det gælder om at vejlede forbrugeren igennem til sidste punkt.
Fire trin:
1. "Attention" = (Opmærksomhed)
2. "Interest" = (Interesse)
3. "Desire" = (Lyst)
4. "Action" = (Aktion / handling)
Det gælder om at vejlede forbrugeren igennem til sidste punkt.
Skriv et svar til: aida-modellen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
