Matematik
Polynom
14. oktober 2006 af
IIII (Slettet)
http://peecee.dk/?id=7327
http://peecee.dk/?id=7328
1. Definitionsmængen for f : DM(f) = R (relle tal)
2. Nulpunkter for f :Da f(x) = 0 for x = 0 eller x = -2 eller x = 4 er nulpunkterne for f -2,0,4
3 ??
http://peecee.dk/?id=7328
1. Definitionsmængen for f : DM(f) = R (relle tal)
2. Nulpunkter for f :Da f(x) = 0 for x = 0 eller x = -2 eller x = 4 er nulpunkterne for f -2,0,4
3 ??
Svar #2
14. oktober 2006 af IIII (Slettet)
F
1. Definitionsmængden for f, Dm (f) = R (Reelle tal)
2. Nulpunkter for f, da f ( x ) = 0 for x = 0 eller x = 4 eller x = -2, er nulpunkterne for f 0, 4, -2.
3. Fortegnvariation for f, + ( -2 ) - ( 0 ) + ( 3,5 ) –
4. Monotoniforhold for f. F er aftagende i ]-8;-1] og i [2;8[ f er voksende i [-1;2].
5. Lokale ekstrema for f, (ca.): (-1,-1) og (2,3) I punktet (-1,-1) er der lokalt minimum med minimumsstedet -1 og minimumsværdien -1 I punktet (2,3) er der lokalt maksimum med maksimumsstedet 2 og maksimumsværdien 3 ekstremumssted er altså x-værdien til den største eller mindste værdi indenfor et større eller mindre interval.
6. Vendetangent-punkter for f, ca. i (0,5;1).
7. Værdimængde for f, Vm (f) = R (Reelle tal)
G
1. Definitionsmængden for g, Dm(g) = R (Reelle tal)
1. Definitionsmængden for f, Dm (f) = R (Reelle tal)
2. Nulpunkter for f, da f ( x ) = 0 for x = 0 eller x = 4 eller x = -2, er nulpunkterne for f 0, 4, -2.
3. Fortegnvariation for f, + ( -2 ) - ( 0 ) + ( 3,5 ) –
4. Monotoniforhold for f. F er aftagende i ]-8;-1] og i [2;8[ f er voksende i [-1;2].
5. Lokale ekstrema for f, (ca.): (-1,-1) og (2,3) I punktet (-1,-1) er der lokalt minimum med minimumsstedet -1 og minimumsværdien -1 I punktet (2,3) er der lokalt maksimum med maksimumsstedet 2 og maksimumsværdien 3 ekstremumssted er altså x-værdien til den største eller mindste værdi indenfor et større eller mindre interval.
6. Vendetangent-punkter for f, ca. i (0,5;1).
7. Værdimængde for f, Vm (f) = R (Reelle tal)
G
1. Definitionsmængden for g, Dm(g) = R (Reelle tal)
Skriv et svar til: Polynom
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
