Matematik
Hjælp til TI-89
20. oktober 2006 af
LineAndersen95 (Slettet)
Hej - jeg kan ikke finde ud af hvordan at jeg taster den tredje kvadratrod ind på en TI-89?? nogen der kan hjælpe? :D
Svar #1
20. oktober 2006 af mathon
...det hedder den 3. rod...
den 3. rod af x =x^(1/3)
3. rod af 125 = 125^(1/3)=5
den 3. rod af x =x^(1/3)
3. rod af 125 = 125^(1/3)=5
Svar #4
20. oktober 2006 af LineAndersen95 (Slettet)
den med x'et foran kvadratrodstagenet findes ikke på den her TI-89 :S
Skriv et svar til: Hjælp til TI-89
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
