Kommentarer til Studieportalen.dk

Profil sidebar

20. oktober 2006 af Lurch (Slettet)
Det ville være fantastisk hvis de tråde man havde svaret i senest var linket ude i sidebaren under "dit kontrolpanel". Man vil ofte gerne checke op på sine svar/kommentarer/spørgsmål, og det er derfor irriterende at skulle lede efter sine besvarede tråde i forum hierakiet hver eneste gang.

Brugbart svar (2)

Svar #1
20. oktober 2006 af Lisa02 (Slettet)

Det giver jeg dig ret i.

Brugbart svar (2)

Svar #2
20. oktober 2006 af SomeOneMore (Slettet)

du kan også bare gå ind under "se min profil" og vælge forumaktivitet, under min side.

Svar #3
21. oktober 2006 af Lurch (Slettet)

#2 det er jeg klar over, men det ville nu være så rart at man altid havde adgang til sine forumtråde, uden at skulle lede efter dem under sin profil eller gennem forummerne

Brugbart svar (2)

Svar #4
21. oktober 2006 af iB (Slettet)

#0
Amen!

-Er det for øvrigt blevet debateret noget sted hvad som bestemmer hvilke indlæg som er "Populærer" for dagens system er da vist ikke helt fejlfrit...

Brugbart svar (2)

Svar #5
21. oktober 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#4 ja. Det er antal gange indlægget er læst

Brugbart svar (2)

Svar #6
22. oktober 2006 af Sam

Det er en super fin ide! Vi har overvejet noget med at man kan udskifte (via en indstilling på Min Side) Populæreste Indlæg med Egne indlæg. Kunne det være interessant?

Jeg har netop opdateret Populæreste indlæg, så den viser de indlæg der er vist flest gange indenfor de seneste 60 oprettede indlæg. Så er den lidt mere dynamisk i den forrige.

Svar #7
22. oktober 2006 af Lurch (Slettet)

Sam: Det lyder som en fin idé med at kunne skifte hvad der er i ens profil bar. Jeg er nemlig rent personligt ligeglad med hvad der er de mest populære indlæg.
Men om det er den generelle holdning ved jeg ikke, for så kan det jo være nogen gerne både vil have egne og mest populære indlæg i deres sidebar.

Svar #8
22. oktober 2006 af Lurch (Slettet)

Jeg har faktisk en anden mindre ting til sidebaren: Tekst farven på forumkategorien er meget lys. Når man sidder på en bærbar hvor farvener og kontrast ikke altid er helt i top, så kan man nærmest ikke se hvad der står uden nogen anstrengelse. Så en lidt mere kontrast i farven af fonten ville være super. En lidt mørkere grå ville være perfekt

Skriv et svar til: Profil sidebar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.