Matematik

Vitamin

22. oktober 2006 af Fassos (Slettet)
http://peecee.dk/?id=8253

Det er kun øvl. 5 som jeg ikke kan finde ud af. Har prøvet, den er enorm svært. Vil I være venlige at hjælpe mig. Har hårdt brug for hjælp.. På Forhånd mange tak..

Svar #1
22. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

øvl. 25*

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Dnadan skrev:
==============
Øvelse 25)
(...)
Først ville jeg udregne stk. prisen pr. glas for køb af 100 glas, 250 glas og 400 glas.
Og hermed sige:
(stk. pris for glas ved køb af 100 glas) - stk. pris for glas ved køb af 250(eller 400) glas)
Og herefter dele dette med stk. prisen for køb af 250 glas(eller 400)

...som er en meget fin guide.
Hvad forstår du ikke?

Svar #3
22. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

jeg ved ikke hvordan man gøre skal jeg gange?

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

32,85kr / 100 = 0,329 kr pr. stk pille i køb af 100 glas.

73,75kr / 250 = 0,295 kr pr. stk pille i køb af 250 glas.

104,35kr / 400 = 0,261 kr r. stk pille i køb af 400 glas.

Kan du se det nu?

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

"(stk. pris for glas ved køb af 100 glas) - stk. pris for glas ved køb af 250(eller 400) glas)
Og herefter dele dette med stk. prisen for køb af 250 glas(eller 400)"

[1 stk (100 glas) - 1 stk (250 glas)] / 1 stk (250 glas)

[1 stk (100 glas) - 1 stk (400 glas)] / 1 stk (400 glas)

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Facit:

250 glas = 11,525% billiger
400 glas = 26,054% billiger

Svar #7
22. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

Jeg siger mange tusind tak. Du er som en vius scanner som redder mig i det sidste sekunder.. Tusind tak.. superb

Skriv et svar til: Vitamin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.