Matematik
differentialligning
22. oktober 2006 af
PinQoo (Slettet)
Bestem den løsning f til differentialligningen
y'-y = 3
der opfylder at f'(-2) = 1
vis, at integralkurven har en asymptote, og skitser integralkurven.
Integralkurven, tangent i (-2,f(-2)) og y-aksen afgrænser en punktmængde. bestem denne punktmængdes areal eksakt.
er der nogle der kan hjælpe mig igang med følgende opgave, aner slet ikke hvordan jeg lige skal gribe den an..
y'-y = 3
der opfylder at f'(-2) = 1
vis, at integralkurven har en asymptote, og skitser integralkurven.
Integralkurven, tangent i (-2,f(-2)) og y-aksen afgrænser en punktmængde. bestem denne punktmængdes areal eksakt.
er der nogle der kan hjælpe mig igang med følgende opgave, aner slet ikke hvordan jeg lige skal gribe den an..
Svar #2
22. oktober 2006 af Duffy
Hvad er det mere præcist at du vil have hjælp til?
Jeg skal vel ikke bare lave hele opgaven for dig?
Hvor går du i stå?
Jeg skal vel ikke bare lave hele opgaven for dig?
Hvor går du i stå?
Svar #3
22. oktober 2006 af mathon
y' og y skal næsten være ens - på nær 3.
Prøv at tage udgangspunkt i en funktion, der er sin egen afledede. Ta' derefter højde for forskellen på 3.
Prøv at tage udgangspunkt i en funktion, der er sin egen afledede. Ta' derefter højde for forskellen på 3.
Svar #5
23. oktober 2006 af PinQoo (Slettet)
duffy jeg søger ikke at du skal lave hele opgaven nej, vil bare gerne have lidt hjælp til at komme igang med opgaven, for ved slet ikk hvad jeg skal gøre
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
