Matematik

Integral

23. oktober 2006 af omid420 (Slettet)
Hej.. Har lidt problemer med følgende opgaver, Håber i vil hjælpe. Tak

1) f(x) =( x^3 + 1)/ x^3

2) integral 1 /(5x-2)^2.dx
3) integral (ln(x))^2/ x.dx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

Der er svar i den anden tråd.

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2006 af mathon

2)S 1/(5x-2)^2*dx

sæt
t=5x-2 og dermed dx=1/5*dt

og substituer

S 1/[5x-2]^2*[dx]

i de kantede parenteser


3) S (ln(x))^2/x*dx =

sæt t=ln(x) og dermed dt=1/x*dx

og substituer

S [ln(x)]^2*[1/x*dx]

i de kantede parenteser

Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.