Matematik
Polynomium
26. oktober 2006 af
IIII (Slettet)
hvad giver (4x i tredje - x i anden +3x + 42) : (x+2) ??
Svar #1
26. oktober 2006 af Lurch (Slettet)
ingen idé, men slå op i din bog omkring polynomiers division
Svar #3
26. oktober 2006 af HILFEBEREIT (Slettet)
det giver: 4x^2-9x+21
Da vi jo ved at: P(x) = D(x)*Q(x)+R(x) og Remainderen, er i dette tilfælde 0 da:
P(-2)=4(-2)^3-(-2)^2+3(-2)+42=0
Da vi jo ved at: P(x) = D(x)*Q(x)+R(x) og Remainderen, er i dette tilfælde 0 da:
P(-2)=4(-2)^3-(-2)^2+3(-2)+42=0
Svar #4
26. oktober 2006 af IIII (Slettet)
kunne du skrive det fra trin til trin det er sådan jeg har lært det..
Skriv et svar til: Polynomium
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
