Matematik
mat hjælp
31. oktober 2006 af
nklj (Slettet)
er der nogle som vil gennemregne dette eksempel for mig?, overskuelig - skridt for skridt tak :)
find x (der skulle være to resultater)
0 = 3x^2 - 18x + 24
tak
find x (der skulle være to resultater)
0 = 3x^2 - 18x + 24
tak
Svar #1
31. oktober 2006 af Seje_Kela (Slettet)
Jamen, kender du formlen for at finde x for en andengradsligning ?
Svar #2
31. oktober 2006 af nklj (Slettet)
x=(-b+-rod(b^2-4ac)):(2a) ...synes bare ikke det hjælper mig så meget at kende den,,, har bakset med den her opgave i lang tid nu,, derfor jeg gerne ville se den, eller en magen til, gennemregnet ... :)
Svar #5
31. oktober 2006 af Seje_Kela (Slettet)
b^2-4ac er jo det samme som diskriminanten d.
Det er jo også d, der fortæller dig hvor mange løsninger der er ..
Det er jo også d, der fortæller dig hvor mange løsninger der er ..
Skriv et svar til: mat hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
