Matematik
Andengradsligning
02. november 2006 af
Hollywoodstar (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe mig, med løse ligningen her
A(x) = 2x*((10-x(phi+2)/(2))+(pi/2)x^2
skal komme frem til en andengradsligning
A(x) = 2x*((10-x(phi+2)/(2))+(pi/2)x^2
skal komme frem til en andengradsligning
Svar #1
02. november 2006 af Madsst (Slettet)
Gang ind i parantesen og sæt x^2 udenfor parantes:
2x*(10-x(phi+2)/2)+pi/2*x^2=20x-2x^2(phi+2)/2+pi/2*x^2
=x^2(phi+pi/2+2)+20x.
2x*(10-x(phi+2)/2)+pi/2*x^2=20x-2x^2(phi+2)/2+pi/2*x^2
=x^2(phi+pi/2+2)+20x.
Svar #2
02. november 2006 af Hollywoodstar (Slettet)
x^2(phi+pi/2+2)+20x.
mener du det her?
x^2(phi+pi/4)+20x. eller er paranteserne rigtige??
mener du det her?
x^2(phi+pi/4)+20x. eller er paranteserne rigtige??
Svar #4
02. november 2006 af Hollywoodstar (Slettet)
oki mads
mads vil du ikke prøve chekke den nederste indlæg fra mig. vil du sige det er rigtigt eller forkert... over skrift optimering
mads vil du ikke prøve chekke den nederste indlæg fra mig. vil du sige det er rigtigt eller forkert... over skrift optimering
Skriv et svar til: Andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
