Matematik

isolere y

02. november 2006 af Hollywoodstar (Slettet)
10=2x+2y+2pi*x*0,5

skal isolere y

jeg y til y = (10 - x·(pi + 2))/2

er det rigtigt??

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Korrekt.

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Nej, undskyld det er da forkert.

Svar #3
02. november 2006 af Hollywoodstar (Slettet)

hvordan gør man det ellers?

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

10 = 2x + 2y + 2*pi*x*1/2

-2y = 2x + pi*x

y = (2x - 10 + pi*x)/-2

Svar #5
02. november 2006 af Hollywoodstar (Slettet)


y =(2x - 10 + pi*x)/-2)

y skal indsættes her

2·x·y + pi/2·x^2

2·x·(2x - 10 + pi*x)/-2) + pi/2·x^2

hvordan kommer jeg from en anden gradsligning her?

det er til at beregne arealet af en cirkel plus rektangel.

Svar #6
02. november 2006 af Hollywoodstar (Slettet)

undskyld

2·x·((2x - 10 + pi*x)/(-2)) + (pi/2·)x^2

Brugbart svar (0)

Svar #7
02. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Undskyld. Jeg roder lidt i det. Glem #4.

Svar #8
02. november 2006 af Hollywoodstar (Slettet)

er der ikke nogen der har forstand på optimering??

Skriv et svar til: isolere y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.