Matematik

Integralregning:

02. november 2006 af ZnaX (Slettet)
beregn ved hjælp af stamfunktioner integralerne:
fra eksamensopgaver 2

4008
x'3^x dx (fra 1 til 2)

(sinx)³ * cosx dx (fra 0 til pi/2)
4022
x'e^(x²+1) dx (fra 0 til 1)

x^11'lnx dk (fra 1 til e)

allerede på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2006 af kraka (Slettet)

Øhh.. hvad er spørgsmålet?

Svar #2
02. november 2006 af ZnaX (Slettet)

altså.. jeg har slet ikk fattet hvordan vi skal regne dem.. :S.. har været syg i længere tid.. og i den tid havde de åbenbart gennembået integraler.. så ville helst have hele udregninger hvor det hele er forklaret osv.. selv om jeg ved det er et stort arbejde... men min lærer gider ikke at forklare mig det..

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2006 af mathon

S x*3^x*dx brug partiel integration, idet du integrerer 3^x*x urørt - integralet af den fundstamfunktion *gange (x)'

S x*3^x*dx = x*1/ln(3)*3^x - 1/ln(3)*S 3^x*1*dx =

1/ln(3)*x*3^x - (1/ln(3))^2*3^x,
hvoraf

2
S x*3^x*dx =
1


2
1/ln(3)[x*3^x-1/ln(3)*3^x] =....
1




Svar #4
05. november 2006 af ZnaX (Slettet)

og jeg skal gøre det samme med de andre.. ?

Svar #5
05. november 2006 af ZnaX (Slettet)

og forstår det stadig ikk helt..

Skriv et svar til: Integralregning:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.