Matematik

faktorisering

04. november 2006 af LarsUlri (Slettet)
hvorfor kan min lommeregner ikke faktorisere dette: ((x^1/2)-2)/(x-4)



Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Hvordan i himlens navn skulle vi dog kunne svare dig på det? I øvrigt mener du sikkert

(x^(1/2)-2)/(x-4)

Svar #2
04. november 2006 af LarsUlri (Slettet)

jamen mit spørgsmål gik måske også mere på om det overhovedt er muligt at faktorisere...og i så fald om der var nogen der ville faktorisere det for mig på lommeregneren?

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Udtrykket er faktoriseret så meget som det nu er muligt.

Svar #4
04. november 2006 af LarsUlri (Slettet)

opgaven er: a=f'(4) (F mærket af 4)

OG DER NÅR JEG FREM TIL
(x^(1/2)-2)/(x-4)

hvad så nu?

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2006 af Duffy

Under forudsætning af at vi har G = R+ \ {4}

((x^1/2) - 2)/(x-4) =

((x^1/2) - 2)/[(x^1/2) - 2)(x^1/2) + 2)] =

1 /(x^1/2) + 2)


Svar #6
04. november 2006 af LarsUlri (Slettet)

Jeg har ikke lært G = R+ \ {4}

Svar #7
04. november 2006 af LarsUlri (Slettet)

og hvad betyder []?

Brugbart svar (0)

Svar #8
04. november 2006 af Duffy

[] er bare firkant-parenteser.

G = R+ \ {4}

betyder at grundmængden G består af alle POSITIVE reelle tal hvorfra vi ekskluderer tallet 4.

Svar #9
04. november 2006 af LarsUlri (Slettet)

jeg fik i hvert fald a= 1/4

Skriv et svar til: faktorisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.