Matematik
Differention
06. november 2006 af
MacAalborg (Slettet)
f(x)=2*Kvadratrod(3x+1)
Hvordan bliver den differentieret?
Mvh Marc
Hvordan bliver den differentieret?
Mvh Marc
Svar #1
06. november 2006 af Kadafi (Slettet)
Indre funktion: g(x)=3x+1
Ydre funktion: f(x)=Kvadratrod x
brug formlen: f'(g(x))*g'(x)
Ydre funktion: f(x)=Kvadratrod x
brug formlen: f'(g(x))*g'(x)
Skriv et svar til: Differention
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
