Matematik

Tangenthældning..

07. november 2006 af p-forever (Slettet)
Hejsa, jeg har disse to under-spørgmål, som jeg har megen besvær med at løse.

Opgaven ligger her: http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=11010


Vil I ikke hjælpe mig?

Mange gange tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2006 af Lurch (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=275760

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2006 af mathon

f(x)=1/(x-5)

f’(x) = -1/(x-5)^2

f’(3) = -1/(3-5)^2 = -1/4


(1/(h-2)-(-1/2))/h = 1/(2h-4)

lim (1/(h-2)-(-1/2))/h =
h-->0

lim (1/(2h-4) = 1/(0-4) = -1/4 = f’(3)
h-->0

resultat:

lim (1/(h-2)-(-1/2))/h = f'(3)
h-->0

Svar #3
07. november 2006 af p-forever (Slettet)

#2:

Kan man så ikke sige:


1/0,1-(-½)/0,1 = 15,0

1/0,01-(-½)/0,01 = 150

1/0,001-(-½)/0,001 = 1500

1/0,0001-(-½)/0,0001 = 15000

1/0,00001-(-½)/0,00001 = 150000

1/0,000001-(-½)/0,000001 = 1500000

?

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2006 af Lurch (Slettet)

#2 Det der er helt over niveau for den her tråd, se ovenstående link.

#3 nej, se den anden tråd du oprettede (lad være med at oprette to om samme ting en anden gang)

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2006 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=11031

Svar #6
08. november 2006 af p-forever (Slettet)

Passer dette?

Kan ses her:
[Link]

Svar #7
08. november 2006 af p-forever (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=275760

Svar #8
08. november 2006 af p-forever (Slettet)

Anybody?

Skriv et svar til: Tangenthældning..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.