Matematik
Tangenthældning . . .
08. november 2006 af
p-forever (Slettet)
Hejsa.
Jeg har følgende del-opgave for:
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=11010
Jeg er nået så langt med c)
a(0,1)=(1/(0,1-2)+1/2)/0,1 =
-0,26
Og så andre:
-0,251
-0,250
-0,2500
-0,250001
-0,25
Passer dette?
Og så til opgave d)
Den forstår jeg ikke helt. . .
Vil I ikke hjælpe mig?
Mange Tak :)
Jeg har følgende del-opgave for:
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=11010
Jeg er nået så langt med c)
a(0,1)=(1/(0,1-2)+1/2)/0,1 =
-0,26
Og så andre:
-0,251
-0,250
-0,2500
-0,250001
-0,25
Passer dette?
Og så til opgave d)
Den forstår jeg ikke helt. . .
Vil I ikke hjælpe mig?
Mange Tak :)
Skriv et svar til: Tangenthældning . . .
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
