Engelsk
Meget kort grammatik
08. november 2006 af
Hans4444 (Slettet)
hvordan vil i beskrive følgende ordklasser, med fokus på "hvad handler de om?" og "hvad man altid sætter foran" - evt. med eksempler.
Substantiver
Propier (egenavne)
verber
Adjektiver
Adverbier
Præpositioner
Pornominer
Konjunktioner
Artikler
På forhånd tak. (haster)
Substantiver
Propier (egenavne)
verber
Adjektiver
Adverbier
Præpositioner
Pornominer
Konjunktioner
Artikler
På forhånd tak. (haster)
Svar #2
08. november 2006 af Mester_Bean (Slettet)
substantiver = navneord, med en eller et foran
Propier = egenavne, der er navne på personer, byer, lande, titler osv.
verber = udsagnsord, "ting vi gør" med at foran
adjektiver = tillægsord, der beskriver navneord "at være" foran
adverbier = biord, der beskriver alt andet end navneord
præpositioner = forholdsord, der beskriver hvor objektet er i forhold til noget andet
pronominer = stedord, der er ord, der står istedet for andre ord (han, hun, den, det)
konjunktioner = har jeg glemt, men jeg tror det er bindeord
artikler = kendeord eller bestemmelsesord hedder det vidst på dansk. = a, en, et, the, ein, der, le, la,
Propier = egenavne, der er navne på personer, byer, lande, titler osv.
verber = udsagnsord, "ting vi gør" med at foran
adjektiver = tillægsord, der beskriver navneord "at være" foran
adverbier = biord, der beskriver alt andet end navneord
præpositioner = forholdsord, der beskriver hvor objektet er i forhold til noget andet
pronominer = stedord, der er ord, der står istedet for andre ord (han, hun, den, det)
konjunktioner = har jeg glemt, men jeg tror det er bindeord
artikler = kendeord eller bestemmelsesord hedder det vidst på dansk. = a, en, et, the, ein, der, le, la,
Svar #3
08. november 2006 af Hans4444 (Slettet)
#2:
Jeg tænkte på det typiske ved engelsk grammatik?
Jeg tænkte på det typiske ved engelsk grammatik?
Svar #4
08. november 2006 af Hans4444 (Slettet)
#2:
Tænkte på hvordan du ville formulerer dig, hvis det var kun var engelsk?
Tænkte på hvordan du ville formulerer dig, hvis det var kun var engelsk?
Skriv et svar til: Meget kort grammatik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
