Matematik

Kordinater

08. november 2006 af Hans20 (Slettet)

Heij .,

er der nogen som kan udregne kordinaterne af en ligning :

x +3y = 2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2006 af mathon

jeg gentager:

...det er en kunst at kunne formulere sit spørgsmål, så man opnår svar på det, man ønsker oplyst. Denne kunst mestres undertiden kun i minimalt omfang...

Svar #2
08. november 2006 af Hans20 (Slettet)

Hvad ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2006 af kraka (Slettet)

#2 det #1 prøver at sige er, at der ikke er nogen der fatter noget som helst af det du skrev i #0, og at du derfor bliver nødt til at formulere dig bedre, hvis du vil have hjælp.

Svar #4
08. november 2006 af Hans20 (Slettet)

Jamen høre her :

Det er en ligning med 2 ubekendte .,

Den lyder sådan her : x + 2y = ^ x + 3y = 2

Jeg har fået tegning den ene linie ind grafisk på kordinantsystem .,

og den anden kan jeg ikke finde ud af .

Svar #5
08. november 2006 af Hans20 (Slettet)

^ er en ny linie

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. november 2006 af kraka (Slettet)

#4 hvad går opgaven ud på? skal du finde x og y? skal du tegne ligningerne ind i et koordinatsystem?

Svar #7
08. november 2006 af Hans20 (Slettet)

Jeg skal regne ligningerne ind i et koordinatsystem .

Svar #8
08. november 2006 af Hans20 (Slettet)

tegne*

Svar #9
08. november 2006 af Hans20 (Slettet)

tegne*

Brugbart svar (0)

Svar #10
08. november 2006 af kraka (Slettet)

Okay.. og hvordan gør du det? DU siger at du har tegnet den ene ind allerede, hvordan gjorde du det?

Svar #11
08. november 2006 af Hans20 (Slettet)

Har lavet en silde ben og regnet den ud .,

fik punterne : (1,3) (2,4) (3,5) - den er for linien : x + 2y = 0

Brugbart svar (0)

Svar #12
08. november 2006 af PinQoo (Slettet)

så gør du bare det samme for den anden ligning

Brugbart svar (0)

Svar #13
08. november 2006 af kraka (Slettet)

Kan du ikke også bare gøre det for den anden ligning?

Svar #14
08. november 2006 af Hans20 (Slettet)


Men hvad skal jeg gøre når der står = 2 ?


x + 3y = 2

?

Brugbart svar (0)

Svar #15
08. november 2006 af PinQoo (Slettet)

isoler y

men som jeg forstår opgaven i #4 så skal du løse hvornår x+3y og x+2y = 2

Svar #16
08. november 2006 af Hans20 (Slettet)

15#

hvor får du det der 2y fra i x+2y = 2?

Ligninger skal skære hinanden .,

Brugbart svar (0)

Svar #17
08. november 2006 af PinQoo (Slettet)

det var det du skrev i #4 men kan skrive det på en anden måde.

du har 3 ligninger:

1: y= (-1/3)x
2: y = -½x
3: y=2

så tegner du dem ind og løser hvornår ligning 1 = ligning 3
og hvornår ligning 2 = ligning 3

Svar #18
08. november 2006 af Hans20 (Slettet)

Fatter det, desværre ikke .,

Brugbart svar (0)

Svar #19
08. november 2006 af PinQoo (Slettet)

så kan jeg desværre ikke hjælpe dig, spørg din lærer i morgen eller prøv at læse din opgave grundigt igennnem en gang til

Brugbart svar (0)

Svar #20
08. november 2006 af Ronson76 (Slettet)

Du er vist nødt til at skrive opgaven ned eksakt som den står i bogen, for der er tilsynladende ingen som forstår, hvad det går ud på.

Skriv et svar til: Kordinater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.