Matematik
isolering
09. november 2006 af
divadua (Slettet)
Er der nogen der vil hjælpe mig med at isolere r^2 i denne ligning:
1/2 g*h = r^2 * pi
1/2 g*h = r^2 * pi
Svar #1
09. november 2006 af Suzuka (Slettet)
Det vil hjælpe meget for dit og mit vedkommende, hvis du skriver, hvordan du har prøvet at isolere r^2.
Svar #2
09. november 2006 af mathon
1/2 g*h = r^2 * pi (ombyttet)
r^2 * pi = 1/2 g*h
r^2 = (1/2)* g*h/pi
r^2 * pi = 1/2 g*h
r^2 = (1/2)* g*h/pi
Svar #3
09. november 2006 af divadua (Slettet)
Opgaven lyder bare at man skal udtrykke radius ved trekantens højde og grundlinje. Men jeg ved ikke hvad jeg skal starte med at gøre..
Skriv et svar til: isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
