Matematik
diff.ligning
09. november 2006 af
Kadafi (Slettet)
Hej der ude..
Kan ikke rigtig komme igang med denne opgave. Hvordan løser jeg den?
Om en funktion f(x) oplyses at den er løsning til differentialligningen y'=y+3(*) og at h'(0)=2.
Bestem en forskrift for f .
Undersøg om funktionen g(x)=3*h(x)+6 er løsning til differentialligningen (*).
Mange tak
Kan ikke rigtig komme igang med denne opgave. Hvordan løser jeg den?
Om en funktion f(x) oplyses at den er løsning til differentialligningen y'=y+3(*) og at h'(0)=2.
Bestem en forskrift for f .
Undersøg om funktionen g(x)=3*h(x)+6 er løsning til differentialligningen (*).
Mange tak
Skriv et svar til: diff.ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
