Matematik
MAT 3A (OPG 1107)
14. november 2006 af
hajjo (Slettet)
Hej.. er der nogle der kan hjælpe med denne opgave..
Jeg er helt lost:D..
Jeg er helt lost:D..
Svar #2
14. november 2006 af hajjo (Slettet)
sorry..
Opgaverne lyder:
Angiv den løsning til diff.ligningen, hvis graf går gennem (X0,Y0) i hvert af følgende tilfælde:
Jeg har løst de første 4 men de her er mærkelige..
på forhånd tak;)
1) dy/dx = 7y og (X0,Y0)=(0,e)
2) y´= 2y-4 og (X0,Y0)=(0,4)
3) y´/y = 10 - y og (X0,Y0)=(0,1)
4) y´´ = -9y Idette tilfælde skal løsningen gå gennem linieelment (½Pi,0;3)
Opgaverne lyder:
Angiv den løsning til diff.ligningen, hvis graf går gennem (X0,Y0) i hvert af følgende tilfælde:
Jeg har løst de første 4 men de her er mærkelige..
på forhånd tak;)
1) dy/dx = 7y og (X0,Y0)=(0,e)
2) y´= 2y-4 og (X0,Y0)=(0,4)
3) y´/y = 10 - y og (X0,Y0)=(0,1)
4) y´´ = -9y Idette tilfælde skal løsningen gå gennem linieelment (½Pi,0;3)
Skriv et svar til: MAT 3A (OPG 1107)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
