Matematik
please HJÆP
15. november 2006 af
Motz (Slettet)
Hej.. jeg kan ikk regne disse opgaver.
Linjen Lk med ligningen: kx-3y=10
er vinkelret på
n: y=2x+3y=6
Beregn K
og
Figuren viser en tønde, der har højde h og endefladediameter d, og hvis diameter på det bredeste sted er er D
Tønden rumfag V er bestemt ved V= pi h/15 (2D i anden + dD + 3/4d i anden).
En tønde skal have højde h=8, endefladediameter d=4 og rumfang v=150.
Beregn D.
Håber virkeligt nogle kan hjælpe!!
Linjen Lk med ligningen: kx-3y=10
er vinkelret på
n: y=2x+3y=6
Beregn K
og
Figuren viser en tønde, der har højde h og endefladediameter d, og hvis diameter på det bredeste sted er er D
Tønden rumfag V er bestemt ved V= pi h/15 (2D i anden + dD + 3/4d i anden).
En tønde skal have højde h=8, endefladediameter d=4 og rumfang v=150.
Beregn D.
Håber virkeligt nogle kan hjælpe!!
Svar #1
15. november 2006 af eightx2 (Slettet)
Drop det nu.. Du har allerede ét indlæg om disse opgaver!
Skriv et svar til: please HJÆP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
