Matematik
differentialregning/sammensattefunktioner
15. november 2006 af
lauraperby (Slettet)
Jeg har funktionen:
f(x)= kvadratrod af(215^2-x^2) -209,105
Jeg skal først dele den op i to funktioner(sådan så f(x) = (g+h)(x)) for derefter at differenciere den som de sammen sat funktion f.eks. (h+g)`(x)
mit bud er at dele den op så den ene funktion er en potens og den anden en kvadratrod:
g(x)= -x^2+46015,9
h(x) = kvadratroden af x
Men er virkelig i tvivl i sær med h(x)
Nogen der kan hjælpe??
f(x)= kvadratrod af(215^2-x^2) -209,105
Jeg skal først dele den op i to funktioner(sådan så f(x) = (g+h)(x)) for derefter at differenciere den som de sammen sat funktion f.eks. (h+g)`(x)
mit bud er at dele den op så den ene funktion er en potens og den anden en kvadratrod:
g(x)= -x^2+46015,9
h(x) = kvadratroden af x
Men er virkelig i tvivl i sær med h(x)
Nogen der kan hjælpe??
Skriv et svar til: differentialregning/sammensattefunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
