Tysk
drei Satze!
15. november 2006 af
Lisa02 (Slettet)
Bare en hurtig rettelse, tal
1) Heute früh ich ass ein gross Schale Cornflakes mit herrlich rot Erdbeere. (Datid)
2) Schreiben dass Brief jetzt! (Nutid)
3) Meine Mutter hat meine zwei Schwester im Kino vergessen. (Førdatid=
1) Heute früh ich ass ein gross Schale Cornflakes mit herrlich rot Erdbeere. (Datid)
2) Schreiben dass Brief jetzt! (Nutid)
3) Meine Mutter hat meine zwei Schwester im Kino vergessen. (Førdatid=
Svar #1
15. november 2006 af T83 (Slettet)
1) Heute früh aß ich eine grosße Schale Cornflakes mit herrlich roten Erdbeeren. (Datid)
2) Schreib den Brief jetzt! (Nutid)
3) Meine Mutter hat meine zwei Schwestern im Kino vergessen. (Førdatid=
2) Schreib den Brief jetzt! (Nutid)
3) Meine Mutter hat meine zwei Schwestern im Kino vergessen. (Førdatid=
Svar #2
15. november 2006 af T83 (Slettet)
1) Heute früh aß ich eine große Schale Cornflakes mit herrlich roten Erdbeeren. (Datid)
Skriv et svar til: drei Satze!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
